## MSRT 2014 76th Annual Meeting and Fall Educational Conference September 5 and 6, 2014 Best Western Kelly Inn 100 4<sup>th</sup> Avenue So. Downtown St. Cloud, MN

## Friday, September 5, 2014

- 6:30 7:30 AM Registration/Cont. Breakfast
- 7:30 7:45 AM Presidential Welcome
- 7:50 8:50 AM Educational Session #1 1 hour Anne Chapman, RT(R)(NM) George Mansour Memorial Lecture Re-ignite the Light for Passionate Patient Care
- 9:00 10:00 AM Educational Session #2 1 hour Thom Dahle, M.D. Transcatheter Aortic Valve Replacement
- 10:00 10:15 AM Morning Beverage Break
- 10:15 11:15 AM Educational Session #3 1 Hour Jamie Pelzel, M.D. Clinical Utility of Cardiac MRI
- 11:15 12:15 PM Lunch
- 12:30 1:30 PM MSRT Business Session #1
- 1:40 2:40 PM Educational Session #4 1 Hour Nathaniel Reuter, M.D. Imaging Needs in Today's Operating Room
- 2:50 3:05 PM Afternoon Beverage Break
- 3:05 4:05 PM Educational Session #5 1 Hour Chip Martin, M.D. Do You See What I See? Interesting Pediatric Cardiology Images
- 4:15 5:15 PM Educational Session #6 1 Hour Stephen Jameson, M.D. Clinical Applications of the FAST exam
- 5:20 6:20 PM MSRT Business Session #2
- 6:40 ?? Honors Banquet and Awards Program Charlotte Brunholzl, B.S. R.T. (R) and Jeffrey Brezee, R.T. (R) First Digital X-ray Installation in Guinea, West Africa BONUS! 0.5 Hour

## Saturday, September 6, 2014

<u>G = General Sess</u>	ion <u>M =Mammography Topic</u>
6:30 – 7:30 AM	Registration/Continental Breakfast
7:40 – 8:40 AM	Educational Session # 7 1 Hour G Michael Rogan, M.D. The Magic of Radiology M Jodi Bolton-Smith, M.D. Breast Tomosynthesis
8:45 – 9:45 AM	Educational Session #8       1 Hour        G       Darrin Spoden, D.O.         Imaging Considerations in the Pregnant Patient for         Non-obstetrical Conditions        M         Rhonda Salaski, RDMS, RVT         Visualizing the Breast with Ultrasound
9:45 – 10:40 AM	Morning Break (Beverages) <u>MSRT Business Session #3</u> MSRT Business, Officer Voting and one Scientific Essay Presentation
10:45 – 11:45 AM	<ul> <li>Educational Session #9 1 Hour</li> <li>G Sharon Zigan, R.T. (R)(M)(MR) Concerns for MRI Safety</li> <li>M Evelyn Erickson, M.D., FACS</li> <li>Plastic Surgery of the Breast; Reduction, Augmentation and Reconstruction</li> </ul>
11:50 – 12:50	PM President's Luncheon and Installation of Officers
1:00 – 2:00 PM	Educational Session #101 HourGChris Johnson , R.T., (R) Radiation Protection and FluoroscopyMMaria Mallory, M.D.Breast Imaging: Tips From You To Your Patient
2:10 – 3:10 PM -	Educational Session #111 HourG Bonnie Fines, M.D.Three Ideas for Improving Medical ImagingG Hamid Abbasa, M.D.MIS SpineSurgery:ObliqueLumbar LateralInterbody Fusion
3:10 – 3:20 PM	Afternoon Break; Beverages Available for Quick Pickup
3:20 – 4:20 PM	Educational Session #12       1 Hour         G       Jon Tufte, M.S.       Personal Development Topic         G       Daniel Ferraro, M.D., PhD.       Emergencies in Radiation Oncology

## Important Note:

The MSRT reserves the right to change the amount of CE credit an educational session is granted based on the actual length of the presentation. Presenters **ARE AWARE** in advance of the actual length of time they are required to speak/present in order to obtain the specified CE credit(s).